معمولا بیماری واریس را با توجه به اتساع مزمن سیاهرگهای بدن فرد علیالخصوص پاها تشخیص میدهند. به گونهای که اگر دیوارههای سیاهرگ با فشار نسبتا زیادی از هم دور شوند، دریچهها به خوبی بسته نشده و عضلات خون را به خوبی به طرف بالا نمیرسانند. به این ترتیب گردش خون بسیار ضعیف میشود و خون در سیاهرگ تجمع پیدا میکند.
در ادامه این مقاله از وبسایت داروخانه آنلاین اهواز فارما قصد داریم در رابطه با علت ایجاد واریس پا در زنان صحبت کنیم و علائم و راهکارهای درمان آن را به شما عزیزان یادآوری نماییم، با ما همراه باشید.
آیا احتمال ابتلا به واریس پا در زنان بیشتر است؟
اکثر مطالعات علمی حاکی از آن است که زنان بیشتر از مردان مستعد ابتلا به واریس پا هستند. علت این امر وجود مقدار زیاد پروژسترون در بدن آنهاست. به همین خاطر تجویز برخی از مکمل خانم ها در این شرایط ضروری است.وجود هورمون پروژسترون جهت حفظ عملکرد اندامهای مختلف زن و همچنین سیکل قاعدگی او ضروری است. این هورمون میتواند دیوارههای عروق را بسیار شل کند و سبب باز شدن رگهای کوچک موجود در این دریچهها شود.
در نتیجه به دلیل ضعیف بودن سیاهرگها، به هر دو طرف عروق فشار وارد شده و خون در آنها تجمع پیدا میکند. تقریبا تمامی دانشمندان بر این باورند که یکی از دلایل شایعتر بودن واریس پا در زنان، هورمون پروژسترون است.
مهمترین علائم واریس پا در زنان
لازم به ذکر است که برخی از خانمهای مبتلا به واریس با هیچ گونه علائمی مواجه نمیشوند، ولی معمولا اکثر بیماران با علائم متعددی نظیر خارش، درد، نبض زدن، سنگینی و یا خستگی پا و … روبهرو میشوند.
ناگفته نماند که ورم کردن پا نیز از علائم شایع واریس پا در زنان است. معمولا از آنجایی که دیدن همیشگی ظاهر ناخوشایند در پاها ناراحتکننده است، تجویز مکمل خانم ها در این شرایط به شدت پیشنهاد میشود.
راههای درمان واریس پا در خانمها
معمولا درمان واریس پا در زنان با مدیریت کردن علائم شروع میشود. مثلا استفاده منظم از جوراب واریس و بالا نگه داشتن پا پس از دراز کشیدن از بهترین راههای کنترل علائم هستند. در ادامه شما عزیزان را با مؤثرترین راههای درمان این بیماری در زنان آشنا میکنیم:
-
استفاده از جوراب واریس:
جوراب واریس میتواند فشار کاملا ملایمی را به سمت سیاهرگهای برجسته پا وارد کند و در نهایت خون را از رگهای واریسی به طرف وریدهای عمقی براند.
-
ورزش:
ورزش کردن تنها درمان بدون هزینه و رایگان در این بیماری است. ورزش میتواند عضلات پا را به شدت تحریک کند و گردش خون را بهبود ببخشد. در نتیجه خون به بهترین شکل ممکن از پاها خارج شده و در آن تجمع نمییابد.
-
درمانهای خانگی:
امروزه دهها درمان خانگی واریس پا در زنان یافت شده که از جمله آنها میتوان به استفاده از سرکه سیب و شاه بلوط اشاره کرد. این نوع درمانها بسیار کمهزینهتر هستند ولی تأثیرشان کمتر است. شما عزیزان باید به یک مرکز درمانی کاملا معتبر مراجعه کنید و از درمان علمی و مؤثر برخوردار شوید.
سخن پایانی
در مقاله بالا از وب سایت داروخانه آنلاین اهواز فارما سعی کردیم در مورد بیماری واریس پا در زنان صحبت کنیم و راههای درمان آن را بیان نماییم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر کافی است به شماره تلفنهای درج شده در پایین صفحه تماس حاصل فرمایید. از همراهی همیشگی شما عزیزلن سپاسگزاریم.